ПРОДУКТОВИ ЛИНИИ

Почистване, хидратиране, ANTI-AGING съвети за грижа на кожата

Грижата за кожа не е нещо, което може да се прави от време на време. Тя е задължителна, защото кожата на човек заема най-големият дял в тялото.

Правилната грижа за кожата с продуктови линии ще ви кара да изглеждате по-млада и свежа. За това ще трябва правилно да се почисти, ексфолира и хидратира кожата. Това е основният процес поместен в четири стъпки.

Стъпка 1: Почистване

Не е необходимо да търсите трудно достъпни или трудни за намиране козметични продукти. Винаги може ад избирате сред професионална козметика и продуктови линии. В тях винаги може да се намери препарат за почистване, който работи добре с кожата. Въпреки това, направете няколко неща, преди да започнете почистване на дневна база.

Почистването на кожата ви всъщност е риск, който не искате да се вземате. Едва ли искате да запушвате порите. На второ място, ако имате суха кожа, трябва да избирате мазни кремове. На трето място, използвайте много вода, за да се намалите дехидратацията на кожата и да я направите по-свежа. Помнете: чешмяната вода не винаги е добра за кожата, тъй като съдържа много твърди минерали.

Винаги отстранявайте грима правилно. Освен това, докато отстранявате грима, не мийте лицето с топла и студена вода; просто да изберат един.

Ексфолирайте – това е стъпка, която повечето хора пропускат по време на грижа за кожата рутина. Можете да ексфолирате кожата по няколко различни начина. Ето някои от тях, които се даващи най-добри резултати:

Скраб за лице: почиства порите лесно.

Кърпа: Просто използвайте влажна кърпа с малко продуктови кремове и ли тоници.

Химически пилинг: Това отнема един час, за да даде на лицето химичен пилинг, но това отнема една година от лицето.

Ретинол: Той работи, чрез премахване на най-горния слой мъртвата кожа. Той също така помага в регенериращ колаген, който е структурен във влакна на кожата.

Хидратиране – придава влага. Кожата винаги има нужда от овлажнител. Истината е, че дори и мазните кожи изискват определен вид овлажнител на дневна база. От друга страна, той е задължителен за хора със суха кожа.

Стъпка 4: Нанесете слънцезащитен

Основната причина за бръчки е щети слънцето. Ето защо, винаги е важно да се използват слънцезащитни продукти, дори когато излизате в облачни дни. Основният трик е да се получи две овлажнители, които можете да работите по време на деня и нощта. Когато закупувате на слънцезащитни продукти, уверете се, че съдържа Mexoryl в него.

Вашият коментар